Antarctica 3D
Antarctica 3D
Antarctica este un tărâm al misterelor și cu toate acestea, ce se întâmplă aici ne afectează pe noi toți. Este cel mai rece, cel mai uscat și cel mai vântos loc de pe Pământ, dar viețuitoare minunate prosperă aici din abundență. Înoată alături de foci jucăușe, înalță-te deasupra vastelor colonii de pinguini și fii martorul celui mai mare grup de balene cu înotătoare și balene cu cocoașă care a fost filmat vreodată. 
Deși atât de izolate de noi, Antarctica și Oceanul de Sud care o înconjoară joacă un rol vital pentru întreaga planetă, reglând curenții oceanici, nivelul mărilor și reținând cantități enorme de carbon. Va fi nevoie de cooperare și colaborare la nivel mondial pentru a proteja Antarctica și pentru a asigura sănătatea viitoare a planetei noastre.
Antarctica is a land of mystery and yet what happens here affects us all. It’s the coldest, driest, and windiest place on Earth, but wonderful creatures thrive here in abundance. Swim alongside playful seals, soar above vast penguin colonies and witness the largest group of fin and humpback whales ever filmed.
Although so remote from us, Antarctica and its surrounding Southern Ocean play a vital role for the entire planet, regulating ocean currents, sea levels and sequestering huge amounts of carbon. It will take global cooperation and collaboration to protect Antarctica and ensure the future health of our planet.
Regizor (Director): Fredi Devas
Narator (Narrator): Benedict Cumberbatch
SUA (USA), 2020

Premii și nominalizări (Awards & nominees)
Best Cinematography 2021, Giant Screen Cinema Association
Best Sound Design 2021, Giant Screen Cinema Association
Best Visual Effects 2021, Giant Screen Cinema Association
Best Original Score 2021, Giant Screen Cinema Association
Winner Craft Categories Cinematography 2021, Jackson Wild Media Awards

Official selection