Program
1 iunie  |  2 iunie  |  3 iunie  |  4 iunie  |  5 iunie
Joi
08:00
Activități în aer liber pentru copii
Concurs România Sălbatică cu premii, escape tent, activități de observare a păsărilor și multe altele. Locul destinat activităților pentru copii este situat pe aleea de sub Tâmpa, lângă izvorul Christian Kertsch.
Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.
Informații și înscrieri

15:00
Film documentar pentru copii
Un film surpriză pentru întreaga familie, care te va duce într-unul din cele mai impresionante locuri din lume, pentru a fi martorul unei povești despre viață și minunatele ei legături.
Intrarea este liberă pe baza unui bilet valid.
53min, în limba engleză cu subtitrare în română
Biletele la această proiecție s-au epuizat, dar mai puteți găsi câteva locuri libere în locație, înainte de începerea filmului.

18:00
Gala de deschidere Lynx Festival
Festivalul începe cu un welcome drink, urmat de deschiderea oficială de la ora 19:00 în cinema și o proiecție de film.

My Garden of a Thousand Bees
Grădina mea cu o mie de albine
Câștigător absolut la Wildscreen, unul dintre cele mai importante festivaluri de film documentar de natură din lume, acest film spune o poveste ce se poate petrece în orice grădină din Europa, cu condiția să ai răbdare să o observi. Martin Dohrn ne primește în microuniversul său cu albine folosind o tehnologie deosebită și o narațiune plină de umor.
Intrarea este liberă pe baza unui bilet valabil.​​​​​​​
53 min, în limba engleză cu subtitrare în română
Regizat de David Allen și narat de Martin Dohrn, SUA 2021

Q&A cu Dan Dinu
După terminarea filmului, poți participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu Dan Dinu care l-a cunoscut pe Martin Dohrn la Festivalul Wildscreen în Marea Britanie și care ne va împărtăși câteva aspecte din producția acestui documentar.
Biletele la această proiecție s-au epuizat, dar mai puteți găsi câteva locuri libere în locație, înainte de începerea filmului.

1 iunie  |  2 iunie  |  3 iunie  |  4 iunie  |  5 iunie